京都産業大学中谷ゼミ(京都府事業)との連携事業

公共政策がご専門の中谷真憲教授(京都産業大学法学部)のゼミでは、京都府事業の一環として、ゼミ生の皆様が、丹後地域産品の地域外販路開拓に関する調査と広報立案に取り組みました。
海外販路開拓を通じて、地域事業者と共に地域活性化にも取り組んでいるGrowHub Japanは、ゼミ活動の趣旨に賛同し、海外マーケティングや丹後地域の事業者へのヒアリング等にご協力させていただきました。
京丹後の食品事業者であるtangobar様とへしこ工房HISAMI様にご協力いただき、学生が各事業者様の製品の英語での広報案を作成しました。

tangobar engages in small-batch, hand-packing production to create gourmet canned dishes similar to everyday meals.

Because of our close proximity to the producers of ingredients, they can obtain high-quality materials, enabling them to craft excellent canned goods.

HISAMI KYOTO meticulously handcrafts and sells traditional processed fish called "Heshiko" in Kyoto.

"Heshiko" is a beloved traditional local dish in Kyoto's Tango region. It involves salting mackerel and then pickling it in rice bran for an extended period, resulting in a preserved food item that has undergone a prolonged marinating and aging process.